Почетна Штампарске услуге Галерија ДВД издања Галерија књига
Вакцине - нови геноцид

Гледајући овај документарни филм добићемо одговоре  на велики број непознаница, а неке од њих су следеће:

- Да ли је вирус сиде настао у лабораторији од стране човека.

- Да ли је вирус рака исто тако продукт човека настао у истим лабораторија.

- Какву улогу има Светска Здравствена организација код свих дешавања приликом стварања  и касније експанзије разних болести у свету

- Како се поједини светски моћници боре и обрачунавају са неистомишљеницима у области вирусологије коју овај документарни филм обрађује.

 
Светиње Грчке - Света Гора, Метеори, Атина

Документарни филм о највећим светињама Грчке: Светој Гори, Метеорима и Атини.

Овај филм вас у трајању од 77 минута упознаје са историјом, архитектуром, музејима, природом, знаменитостима и светињама. На леп и сликовит начин упознаћете светиње које ћете пожелети и да видите.

Филм је аудио титлован на осам језика.

Титловано на: српски, руски, пољски, румунски, бугарски, мађарски, чешки и немачки.

 
Чуда Почајевске лавре

Како гласи народно предање записано у старим књигама, јављање Мајке Божије на гори Почајев било је 1240. године. Пресвета Богородица је оставила отисак своје стопе на камену на коме је избио источник целебне воде од које се исцељују верујући људи од свих могућих болести.

Ова Света Гора је постала место подвига многих монаха који се вековима труде под невидљивим благодатним покровом Пресвете Богородице. Ово је филм о чудима овог Светог манастира.

 
Светињама у походе 1

Манастир Мажићи датира из друге половине 12. века. Сматра се задужбином краља Милутина а похаран је и порушен од стране турака средином 18.века. Током 1999. године почиње обнова овога манастира.

Манастир Мили код Бродарева посвећен је Светој Тројици. По казивању историчара подигнут је у 13. веку, али се не зна ко је ктитор.

Манастир Заступ код Бродарева посвећен је Светом Николају Мирликијском Чудотворцу. Запустео је почетком 18. века, а зна се да је заступао Пећку патријаршију и по томе добио име.

Манастир Давидовица код Бродарева посвећен је Богојављењу. Потиче из 14. века. У њему су сахрањени монах Давид и браћа Југовићи. Порушен је пред крај 17. века.

Манастир Куманица посвећен је Светом Архангелу Гаврилу. Познат је као чудотворни манастир због моштију светог Григорија Куманичког, донетих из манастира Григоријата са Свете Горе и похрањених у Куманици.

 
«ПочетакПретходна12345СледећаКрај»

Страна 3 од 5
Main page Contacts Search Contacts Search