Почетна Штампарске услуге Галерија ДВД издања Галерија књига
12
12


Један од најбољих филмова славног руског режисера Никите Михалкова, у којем обрађује проблеме савременог човека, злочина и казне, површности и посвећености, недостатак времена за ближњег. У овом филму Михалков се приближио најбољим остварењима свог сународника из 19. века Фјодора Михајловича Достојевског.

 
Хари Потер - препаковано вештичарство
hari_poter

 

Светски бест селер преведен на више од 50 светских језика стигао је давно на жалост и у наше школе, духовно трујући децу и омладину. Изједначавањем добра и зла, први пут у историји литературе и филма, вештичарење представљено недужно, симпатично и модерно. Какве све то последице може имати на формирање дечије личности, можемо лако закључити.

Амерички документарац синхронизован на српски језик, који је пред вама говори о тамној страни месеца, тамној страни књига и филмова о Хари Потеру, о негативном утицају на младе и децу пре свега, о томе како се мењају архетипске матрице усвајања добра и зла.

 
Цар
ivan_grozni

Цар Иван Грозни, није ни први ни последњи оклеветани руски владар. Његово величанство дело није давало мира руским непријатељима. Он је војно, политички, економски и културно подигао Русију, увећао са 2,8 на 5,4 милиона квадратних км! Освојио је Казанско, Астраханско Царство, Северни Какваз, Западни Сибир, Ногаинску Орду, број становника се у његово време повећао за тридесет посто.Цар Иван Васиљевич утврдио је изборне месне органе власти, мрежу државних основних школа, државну пошту. стајаћу војску, основао 155 градова и тврђава, започео штампање књига. За педесет година владавине, осудио је пет хиљада људи на смрт, стогодишње, за убиства, силовања и тешка разбојништва. У његово време, у 16 веку, у Енглеској је обешено само 70 хиљада скитница! У Француској су римокатолици за само једну Вартоломејску ноћ побили 20 хиљада протестаната! Да ли је баш Иван Грозни највећи крвопија?
На крају поносни смо на Цара Ивана Грозног, који је пореклом Србин, по женској линији, из породице Јакшић.

 
Богови Новог Доба
bogovi_novog_doba

Богови Новог доба, је документарни филм који баца ново светло на верске секте, традиционалне религије и нехришћанске религије и заједнице. Филм ће вас на савремен, популаран и занимљив начин упознати са Религијом Новог Доба - индијским гуруима, верским фанатицима и лудацима, начином којим манипулишу наивним, збуњеним и у светском метежу духовног безвлашћа залуталим људским душама, а све у демонском смирењу и духовној и моралној изопачености и перверзности, ради личне материјалне користи и светске славе.
Одакле своје окултне моћи црпе Хитлер, Саи Баба, Џим Џонс, Алистер Кроули и многи други, и шта им је заједничко, покушао је да одговори овај скромни филм, и пре свега да гледаоце упути и упозори на душегубне животне опасности које вребају у заседи, и чекају да заведу људске душе.

 
«ПочетакПретходна12345СледећаКрај»

Страна 5 од 5
Main page Contacts Search Contacts Search