Почетна Штампарске услуге Галерија ДВД издања Галерија књига

Визит карте
Квалитетна визит карта је једна од првих ствари које ваши партнери примећују у пословној комуникацији. Када некоме остављате визит карту, веома је битно да она буде допадљиво дизајнирана и да подсећа на вас и оно што представљате.

Меморандуми
Ако желите да имате Меморандум оригиналног дизајна који ћете користити у пословној комуникацији са клијентима, ми их радимо у формату А4 на специјалном термо папиру у бојама и изгледу по вашој жељи. Меморандум треба да садржи лого фирме, слоган, контакт податке, као и ПИБ и бројеве текућих рачуна.

Kоверат
Коверте од различитих материјала и димензија (од америкен до А3) са максимално двобојним логом ваше фирме штампамо у офсет штампи. Можемо штампати и на већ готовим ковертама које ви донесете. У зависности од количине и величине формирамо цену штампе.

Kњиге
Књиге штампамо у А5 или Б5 формату, на 80гр офсет хартији, са брошираним (лепљене са стране) или тврдом повезу. Можемо радити и у било ком другом формату или врсти материјала без обзира на обим страна. У зависности од свих ових параметара на ваш захтев можемо вам доставити цену за штампу књиге.

Часопис и билтен
Часописе и билтене штампамо у офсет штампи у жељeном тиражу, формату и броју страна на квалитетном папиру са повезом који је потребан. Рок израде и цену можемо вам доставити на ваш захтев.

Флајер и летак
Рекламне летке (флаyере) штампамо на офсетној или кунстдрук хартији. Величину, тираз и боје одредјује наручилац посла, а могућности су неограничене - од једноставних форми до летака посебне намене и изгледа.

Декларације
На самолепљивом белом папиру у жељеном формату, техником оффсет штампе у једној боји израђујемо декларације са датим садржајем по цени од 4 паре по мм површине без обзира на количину. По одобрењу припреме после 24 сата их можете преузети.

Дипломе и захвалнице
Дипломе И Захвалнице израђујемо од висококвалитетних увозних картона разних дебљина. У зависности од количине, штампамо  са могућношћу пластифицирања и штанцовања на жељени облик од чега зависи и сама цена израде.

Налепнице
Налепнице штампамо на пвц материјалима (провидним или у боји) техником ситоштампе у жељеном дизајну у формату до 350x500мм. У зависности од количине, формата и броја боја које се штампају, на ваш захтев, можемо вам доставити цену.

Каталог проспект
Каталоге и проспекте израдјујемо на најфинијим и најквалитетнијим врстама папира, углавном кунстдрука разних граматура, мат или сјајне површине. Штампа је у највецем броју случајева колорна обострано. Формати су одредјени од стране наручилаца, стандардни А и Б формата, па до свих могућих и изводљивих  величина које клијент замисли.

 
Main page Contacts Search Contacts Search